Thu, April 24, 2014

I NGJALLURI PER NE THA: “MOS KENI FRIKE!”

 

…Festohet dita e Pashkeve me nje meshe te shenjte ne kishen Zonja Pajtore në Michigan....

Kremtimi i Pashkëve nga besmitarët shqiptarë të krishterë në SHBA

 

Mbahen meshat e shenjta në kishat ortodokse dhe katolike HARTSDALE NEW YORK : Java e...

Çfarë u tha në “The Imperial House” me Virgjil KULEN (Video…)

 

AlbDreams.Net Librin e tij “Kryqatri i Fundit” ,Virgjil Kule e ka promovuar në SHBA dhe...

Rinia dhe zeri i femijeve është frymëmarrja e kishes

 

ZEF PERGEGA    …Rinia dhe zeri i femijeve eshte frymemarrja e kishes katolike Zonja Pajtore...

Page 1 of 12212345»102030...Last »
 
 

RADIO ALBDREAMS

 
Flash required

TV ALBDREAMS

 

SHKODRA

Foto Galeri

ARSHIVA ALBDREAMS